2021. június 27., vasárnap

Scheppach SG 2000 Inverteres áramfejlesztő 230V 2.0kW (SG2000) - Jelenlegi ára: 214 860 Ft

Scheppach SG 2000 Inverteres áramfejlesztő 230V 2. 0kW(cikkszám: SG2000)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőA Scheppach SG 2000 inverteres áramfejlesztő egy jól felszerelt, modern, csendes és helytakarékos áramforrás, amelyhez nyugodtam hozzácsatlakoztathatja nemcsak az általános készülékeket, hanem a legérzékenyebb elektromos berendezéseket is. Az inverter a legmodernebb technológiára alapoz.  A motor összeköttetésben van a váltóáramú generátorral. Ez azonban nem úgy működik, mint a hagyományos generátoroknál, nem közvetlenül látja el árammal a berendezést, hanem először átalakul egyenárammá, és utána a legmodernebb elektronikának, mikroprocesszoroknak és high-tech mágneseknek köszönhetően újra átalakul váltakozó árammá. TermékleírásTermék leírásA Scheppach SG 2000 inverteres áramfejlesztő egy jól felszerelt, modern, csendes és helytakarékos áramforrás, amelyhez nyugodtam hozzácsatlakoztathatja nemcsak az általános készülékeket, hanem a legérzékenyebb elektromos berendezéseket is. Az inverter a legmodernebb technológiára alapoz.
A motor összeköttetésben van a váltóáramú generátorral. Ez azonban nem úgy működik, mint a hagyományos generátoroknál, nem közvetlenül látja el árammal a berendezést, hanem először átalakul egyenárammá, és utána a legmodernebb elektronikának, mikroprocesszoroknak és high-tech mágneseknek köszönhetően újra átalakul váltakozó árammá. A vezérelt áram átalakításnak köszönhetően, az ilyen áram görbéje rendkívül egyenletes és szabályos, így nem befolyásolja a motor fordulatszámának ingadozása sem, mint más generátoroknál. Ilyen áramfejlesztőre biztonságosan csatlakoztathatja nemcsak a hagyományos berendezéseket, a fényforrásokat, a hűtőberendezéseket, hanem az összes, mikroprocesszort tartalmazó eszközt is, amelyek érzékenyek az áram minőségére, úgymint, telefonokat, számítógépeket, nyomtatókat, játék joystickokat, modern konyhai eszközöket stb. A Scheppach generátornak további előnye, hogy Smart Throttle üzemanyag csökkentő funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a motor az alacsony terhelésnél saját maga szabályozza a fordulatszámát. Ennek köszönhetően a hagyományos generátorokhoz képest megtakarítható akár 40%-os üzemanyag mennyiség. Az áramfejlesztő hasznos tulajdonságai közé tartozik a gép automatikus kikapcsolási funkciója, amely megvédi a gépet a meghibásodástól és a drága javítási költségektől abban az esetben, ha a motorban az olajszint az előírt mennyiség alá csökken, illetve a túlterhelés elleni védelem. Amennyiben a csúcsminőségű áramfejlesztőt kempingben, hajón, lakókocsiban vagy szabadtéren használja, értékelni fogja a gép nagyon alacsony zajkibocsátását. A gép gumírozott, vibrációt csökkentő lábbakkal van felszerelve. A nagy markolat megkönnyíti a könnyű szállítást, és a kompakt design egyben helytakarékos is. Műszaki adatokMotor: 1-cilinderes, négyütemű, léghűtésesHengerűrtartalom: 105, 6 cm3Teljesítményfelvétel: 2, 0 kW/2, 7 hpÜzemanyagigény: ólommentesTank űrtartalma: 3, 2 lÜzemanyagfogyasztás: kb. 1, 07 l/hKimeneti feszültség: 2×230 V AC, 1×12 V DCKimeneti frekvencia: 50 HzNévleges áram: 7 A (230 V)Védelem: IP23Méret: 51×29, 5×44 cmSúly: 20 kgInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 214 860 Ft
Az aukció vége: 2021-06-27 15:08 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése